Kaupitellaanko yrityksesi käyttäjätunnuksia netissä?

Tilaa ilmainen selvitys!

Tarjoamme veloituksettoman selvityksen, josta selviää, onko organisaatiosi käyttäjätunnuksia vuotanut rikollisten käsiin. Työkalumme kerää tiedot Dark Webistä laajemmin kuin ilmaiseksi tarjolla olevat palvelut. Kattava raporttimme sisältää organisaatiostasi mahdollisesti vuotaneet sähköpostiosoiteet, tietovuodon ajankohdan sekä palvelun, josta käyttäjätunnukset on saatu. Asiantuntijamme käy raportin kanssasi läpi ja saat myös suositukset jatkotoimenpiteiden osalta.

Homma toimii näin:

  1. Kerro meille yrityksesi verkkotunnus (esimerkiksi @yritys.com) ja muutama tarvittava lisätieto.
  2. Asiantuntijamme tarkistavat onko tunnuksianne vuotanut pimeään nettiin ja laativat siitä raportin.
  3. Raportti käydään kanssasi läpi erikseen sovittavassa etätapaamisessa.

 

Kiinnostuitko?
Lähetä tiedot alla olevalla lomakkeella. Tai ota yhteyttä Matti Lehtiseen (matti.lehtinen@nerdynet.com, p. +358 40 4844 722 ) ja kerro hänelle tarvittavat tiedot.


    Lisää tietojesi käsittelystä löydät NerdyNet Oy:n Rekisteri- ja tietosuojaselosteesta https://nerdynet.com/rekisteri-ja-tietosuojaseloste/.

 

Miksi käyttäjätunnusten turvatarkastus on tärkeää?

 

Rikollisten toiminnan tavoitteena on pääsääntöisesti hyötyä taloudellisesti. Erinomainen keino tähän on käyttää varastettuja käyttäjätietoja yritysten tietojen kalasteluun ja kiristyshyökkäyksiin. Seurauksena voi olla merkittäviä taloudellisia tai mainehaittoja.

Teknisten tietoturva-aukkojen tai haittaohjelmien hyödyntäminen on paljon vaikeampaa ja niiden osalta yritysten tietoturva on yleensä kunnossa. Käyttäjätunnusten varkauksia ei yleensä huomata ennen kuin on liian myöhäistä.

 

 

Käsitellyt hujaustapaukset 2019-2020
Lähde: Liikenne- ja viestintäviraston kyberturvallisuuskeskuksen kybersääkoosteet.

Huijausten ja tietojenkalastelun määrä vaihtelee kuukausittain, mutta suunta on selvä ja huijausten määrä kasvaa.

Identiteettivarkaus on oikotie yrityksen järjestelmiin

Lue blogistamme, mitä tekijöitä asiantuntijamme Aaron Niiranen nostaa esille tietoturvavuotojen ja identiteettivarkauksien riskiä lisäävinä tekijöinä.Lue Aaronin blogi