Rekry: Käyttötukihenkilö kasvavaan tiimiimme

(Sopiva henkilö on valittu tähän tehtävään. Kiitos kaikille kiinnostuneille ja hakemuksen lähettäneille!)

Oletko sinä helposti lähestyttävä, langat ojennuksessa pitävä proaktiivinen nörtti, joka nauttii ihmisten auttamisesta? Oletko valmis asettamaan tavoitteesi korkealle ja kulkemaan ’ekstra mailin’? Haluatko kasvaa meidän Nörttien mukana?

Jos tunnistit itsesi, niin saatat olla hakemamme käyttötukihenkilö. Tehtäväsi muotoutuu osaamisesi mukaan, mutta yhtä tärkeää kuin mitä olet tehnyt tähän mennessä on valmiutesi oppia uutta.

Katso videoiltamme, mitä käyttötuen Esa kertoo työstään sekä miten viimeisin rekrymme, myynnin Miikka kuvaa ensivaikutelmiaan.

 

Oletko sinä uusi käyttötukihenkilömme? Sinulla on innostuksen, itseohjautuvuuden, peräänantamattomuuden ja asiakaspalveluasenteen lisäksi

  • aiempaa kokemusta käyttötukipalvelusta (käyttötuesta ja/tai lähituesta)
  • Windows-työasemien ja työasemaohjelmisto Microsoft Office -osaamista
  • kokemusta Active Directory ja/tai Microsoft 365 (O365) -käyttäjähallinnasta
  • ITIL-osaaminen ja kokemus Apple-laitteista katsotaan eduksi

Olet systemaattinen ja sinulla on rakentava asenne ja viestintätyyli. Palvelun laatu on sinulle kunnia-asia. Sinulla on jo kokemusta tiimin ohjauksesta tai halua oppia sitä.

Jos koet, että kokemuksesi käyttötukipalvelusta ei ole ihan vielä pyydetyllä tasolla, mutta sinulla on aito halu kehittyä, oppia uutta ja tulla IT-asiakaspalvelun ammattilaiseksi, laita meille hakemuksesi. Luotaamme jatkuvasti hyviä tyyppejä kasvamaan kanssamme.

Me Nörtit olemme nopeasti kasvava, ketterä ja kunnianhimoinen huippuosaajien tiimi, joka iloitsee asiakkaidemme menestyksestä ja loppukäyttäjien tyytyväisyydestä. Palvelemme suomalaisia ja kansainvälisiä B2B-yrityksiä, jotka toimivat digitaalisuuden eturintamassa. Vahvuutemme on oikeiden ratkaisujen löytäminen ja toteuttaminen vaativissa monitoimittajaympäristöissä.

Asiakkaamme ovat eri kokoisia ja eri toimialoilta, mm. uuden ajan ohjelmistointegraattori Siili Solutions Oyj ja lääkkeiden koneelliseen annosjakeluun erikoistunut Pharmac Finland Oy. Voit lukea käyttötuen asiakastarinan täältä.

 

Yrityksemme arvot − uteliaisuus, kunnioitus ja rakkaus − näkyvät ja tuntuvat jokapäiväisessä tekemisessämme. Tulevat kollegasi ovat aina valmiita auttamaan sinua. Siinä yksi tekijöistä, miksi viimeisimmän työtyytyväisyyskyselymme tulokset olivat erinomaiset: keskiarvo oli 91 pistettä, kun maksimipistemäärä oli 100.

 

Tarjoamme sinulle paitsi loistavat työkaverit myös

  • avoimen ja innostavan työympäristön sekä ystävälliset, välittävät ja työstään motivoituneet kollegat
  • joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn
  • mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen
  • erinomaiset henkilöstöedut

Voit työskennellä nykyaikaisella toimistollamme Espoon Säterissä tai osan ajasta asiakkaalla, tehtävästä riippuen. Teemme töitä myös etänä ja tarjoamme siihenkin toimivat työkalut.

Kerro miksi sinä haluaisit yhdeksi Nörteistä, mitä sinä voisit antaa meille ja mitä me sinulle. Lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoive osoitteeseen jobs@nerdynet.com. Jos haluat kysyä tehtävästä lisää, soita tai meilaa Jarnolle, 050-336 5949, jarno.laihi@nerdynet.com. Hakuaika päättyy 30.11.2020 tai kunnes sopiva henkilö löytyy. Toimi siis heti!

Rakkaudesta lajiin ja asiakkaisiin – We love IT!NerdyNet

Olemme asiakkaidemme strateginen kumppani tulevaisuuden ratkaisujen kehittämisessä ja tuki moninaisissa arjen IT-hommissa. Asiakkaan menestys ja loppukäyttäjän tyytyväisyys ovat ilomme.