Turvaamme tietosi kellon ympäri

Tietoturvaoperaatiokeskus eli SOC vastaa palveluna tietoturvahälytysten havaitsemisesta, tutkimisesta ja niihin välittömästä reagoimisesta vuoden jokaisena päivänä.

Tietoturvauhkien havainnointi ja eliminointi 24/7

Kokeneista tietoturva-asiantuntijoista koostuva tiimimme työskentelee kanssasi tunnistaakseen ja minimoidakseen mahdolliset tietoturvariskit, toteuttaakseen proaktiivisia tietoturvatoimenpiteitä ja seuratakseen järjestelmiäsi ympäri vuorokauden. Havaituista uhkista kootaan raportti, jonka avulla kommunikointi ja toiminnan priorisointi on helpompaa.

Asiantuntija paikalla sinua varten

Kun uhkia havaitaan, niiden hallintaan osoitetaan oma käsittelyvastaava yhteistyöhön tiimisi tai ulkoisen kumppanisi kanssa siihen asti, kunnes uhka on neutralisoitu. Tiimilläsi on myös akuuttien tilanteiden ulkopuolella käytettävissään välitön puhelin- ja tukipalvelu tietoturvaoperaatiokeskukseemme.

Turvallisuuden terveystarkastus

Eri järjestelmien avulla voimme seurata IT-ympäristöjesi riskejä tauotta. Palvelu kattaa kaikki yleisimmät palomuurit ja virusscannerit. Lisäksi työasemiesi suojaukset voidaan pitää huippusuorituskyvyssä käyttöolosuhteidesi ennakoivalla tutkimuksella sekä sen perusteella suositelluilla parannuksilla.

Hinta alkaen 4.000 € / kk

Muutama sana meistä

Olemme asiakkaidemme strateginen kumppani tulevaisuuden ratkaisujen kehittämisessä ja tuki moninaisissa arjen IT-hommissa. Asiakkaan menestys ja loppukäyttäjän tyytyväisyys ovat ilomme.


Arvomme Tätä me teemme