Asiakkaitamme

Asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä IT-palvelua Inderesin kasvun tukena

Inderes

Inderesin sijoittajayhteisöön kuuluu tällä hetkellä yli 70 000 aktiivista sijoittajaa, ja yhtiön yhteiskunnallisena tavoitteena on demokratisoida tiedonsaanti finanssimarkkinoilla arvoista joustamatta. Yhtiö on kasvanut huomattavasti etenkin kuluvan vuosikymmenen puolella, mistä yhtenä merkkinä on pörssiin listautuminen syksyllä 2021.

Kasvutarinaa on saman vuoden keväästä alkaen ollut tukemassa IT-palvelukumppani NerdyNet.


Lue lisää

Biisoni sai organisaationsa IT-asioiden hallintaan keskitetyn ja tarpeisiinsa sovelletun palvelun

Biisoni

NerdyNetin ja Biisonin yhteistyö käynnistyi vuoden 2021 kesän kynnyksellä, eli kumppanuuden alusta tulee pian kuluneeksi kaksi vuotta.


Lue lisää

Osaava IT-ammattilainen täsmätarpeisiin

Experis

IT-palveluiden ulkoistamisen hyödyt ovat mm. joustavuus, kustannustehokkuus ja organisaation osaamisen täydentäminen. NerdyNetin ja rekrytointiyritys Experiksen yhteistyö on mahdollistanut molempien organisaatioiden vahvuuksien hyödyntämisen.


Lue lisää

Ulkoistettu IT tuo säästöjä ja mielenrauhaa

Avaus Marketing Innovations Oy

NerdyNetillä IT-ulkoistukseen kuuluu aina myös asioiden kehittäminen, ei pelkästään operatiivinen pyörittäminen. Sen seurauksena NerdyNet auttoi siirtämään kaikki Avauksen IT-toiminnot, palvelut ja datan pilveen.


Lue lisää

Lääkejakelussa IT:n on pakko toimia

Case Pharmac Finland Oy

Lähes puolet lääkkeiden koneellista annosjakelua tarjoavista apteekeista käyttää Pharmacin Oma-annospalvelua. Apteekkien kautta annosjakelupalvelu on kuluttajien, kotihoidon ja hoitokotien käytettävissä.


Lue lisää

Esa on yksi Siileistä

Siili Solutions Oyj

Siilin pääkonttorilla Helsingissä työskentelee yli sata Siiliä digitalisaation eturintamassa. NerdyNetin Esa Rosqvist palvelee IT-tuessa Siilin toimistolla tiistaisin. Lähitukea on saumattomasti saatavilla myös muina päivinä. Kynnystä ottaa yhteyttä ja kysyä ei ole.


Lue lisää

Toimiva pilvi ei ole koskaan valmis

Siili Solutions Oyj

Siili toimii monipuolisesti strategian, teknologian, tekoälyn, ohjelmistoautomaation, informaationhallinnan, designin ja osaajavuokrauksen alueilla. Siilin CIO Seppo Takasella on visio siitä, miten pilvipalveluja halutaan käyttää.


Lue lisää

Haluaisitko olla yksi asiakkaistamme?