Asiakkaitamme

M365 tietoturva- ja hallintapalvelut kivuttomasti kuntoon

Codemen Oy ja Q-Factory Oy

NerdyNet huolehti räätälöidyn EMS E5 -tietoturvapaketin käyttöönotosta molemmille yrityksille ja tunnisti samalla muitakin kehityskohteita. Kolmen kuukauden projektin aikana parannettiin myös M365-ympäristön hallittavuutta.


Lue lisää

Osaava IT-ammattilainen täsmätarpeisiin

Experis

IT-palveluiden ulkoistamisen hyödyt ovat mm. joustavuus, kustannustehokkuus ja organisaation osaamisen täydentäminen. NerdyNetin ja rekrytointiyritys Experiksen yhteistyö on mahdollistanut molempien organisaatioiden vahvuuksien hyödyntämisen.


Lue lisää

Myös vanhan järjestelmän hallittu alasajo vaatii asiantuntemusta

Saarioinen Oy

NerdyNet tarjoaa IT-palveluiden ammattiapua pienempien ja suurempien projektien hallintaan. Saarioisten omaa IT-tiimiä vahvistettiin NerdyNetin asiantuntemuksella vanhan järjestelmän alasajoon liittyen ja samalla parannettiin nykyisen ympäristön tietoturvaa.


Lue lisää

Ulkoistettu IT tuo säästöjä ja mielenrauhaa

Avaus Marketing Innovations Oy

NerdyNetillä IT-ulkoistukseen kuuluu aina myös asioiden kehittäminen, ei pelkästään operatiivinen pyörittäminen. Sen seurauksena NerdyNet auttoi siirtämään kaikki Avauksen IT-toiminnot, palvelut ja datan pilveen.


Lue lisää

Lääkejakelussa IT:n on pakko toimia

Case Pharmac Finland Oy

Lähes puolet lääkkeiden koneellista annosjakelua tarjoavista apteekeista käyttää Pharmacin Oma-annospalvelua. Apteekkien kautta annosjakelupalvelu on kuluttajien, kotihoidon ja hoitokotien käytettävissä.


Lue lisää

Esa on yksi Siileistä

Siili Solutions Oyj

Siilin pääkonttorilla Helsingissä työskentelee yli sata Siiliä digitalisaation eturintamassa. NerdyNetin Esa Rosqvist palvelee IT-tuessa Siilin toimistolla tiistaisin. Lähitukea on saumattomasti saatavilla myös muina päivinä. Kynnystä ottaa yhteyttä ja kysyä ei ole.


Lue lisää

Toimiva pilvi ei ole koskaan valmis

Siili Solutions Oyj

Siili toimii monipuolisesti strategian, teknologian, tekoälyn, ohjelmistoautomaation, informaationhallinnan, designin ja osaajavuokrauksen alueilla. Siilin CIO Seppo Takasella on visio siitä, miten pilvipalveluja halutaan käyttää.


Lue lisää

Haluaisitko olla yksi asiakkaistamme?