Tätä me teemme - NerdyNet

Tätä me teemme

Hyvin rakennettu, moderni IT elää ja kehittyy yrityksen mukana, se on skaalautuva ja siinä on varauduttu elinkaarimuutoksiin. Se ei ole koskaan valmis. Kuitenkin meille keskiössä on aina Asiakas.

Usein IT:n tuotanto, tietoturvaprosessit, laadunvalvonta ja ylläpito vaativat aikaa ja aiheuttavat kipupisteitä – niihin joudutaan käyttämään asiantuntijoita ja  hyödyntämään kasvavaa määrää datalähteitä valintojen pohjaksi. Tämä kompleksisuus kasvaa koko ajan ja haasteeksi muodostuukin nopea päätöksenteko ja toimenpiteet laajojen datamäärien pohjalta. Kyky nopeaan reagointiin liittyy myös tietoturvaan, jolloin reaaliaikaisen ja kattavan näkymä sen tilasta on yhä kriittisempi asia. Kova kilpailutilanne tekee kustannusten seurannasta ja optimoinnista arkipäivää ja kiristää vaatimuksia tuote- ja palvelukehitysprosessien läpiviennin nopeudelle.

Haluamme tarjota asiakkaan strategiaa ja arjen toimintaa tukevan IT:n, joka toimii luotettavasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti – näin asiakas voi keskittyä omaan ydintekemiseensä. Toimintamme ydin on kehittämämme modulaarinen SecOps-palvelukokonaisuus, joka tehostaa asiakkaan IT-ympäristön tai ohjelmistojen kehitystä (Dev) ja ylläpitoa. Modulaarisuuden ansiosta asiakas voi valita, mitkä osat me hoidamme ja mitkä osat hän itse tai joku muu.

Toimintamallin pohjana on Hybrid Infrastructure -palvelut, joka huolehtii palvelinten ja verkon käyttöönotosta ja ylläpidosta. Security & Management ja Hybrid Management -palvelut turvaavat asiakkaan ydintoiminnot sekä huolehtivat tietoturvan ja ympäristön vaatimuksenmukaisuudesta ja optimoinnista, automaattisesti.

Huolehdimme raamit ja puitteet sille, että asiakkaan henkilöstö pystyy itse tilaamaan ja saamaan heti käyttöön tarvitsemansa resurssit ja palvelut (esimerkkinä taloushallinnon sovellus tai palvelinalustat ja tietokantapalvelut ohjelmistokehitystä varten) siten, että  tietoturva on kunnossa ja kustannukset seurattavissa alusta asti. Tämä tehostaa merkittävästi DevSecOps -toimintoja ja vähentää huomattavasti perinteistä IT-asiantuntijatyön tarvetta.

Tämä SecOps as a Service -toimintamalli poistaa myös ohjelmistokehittäjille yleiset tuskan aiheet, kun he saavat palveluna kaiken tarvitsemansa: ympäristön pystyttämisen ja hallinnan, multicloud-orkestroinnin, jatkuvan julkaisun, tietoturvan varmistamisen ja monitoroinnin sekä verkon ylläpidon – yhdeksi älykkääksi ratkaisuksi paketoituna. Tämä ”turvaa kehittäjien selustan” ja vapauttaa heidät keskittymään varsinaiseen työhönsä.

Asiakkaan hyödyt pähkinänkuoressa

  1. Kustannustehokkuus: Älykäs automaatiota hyödyntävä ratkaisu vastaa SecOps-tarpeisiin ja asiantuntijoiden tarve pienenee.
  2. Optimointi: Kapasiteettia voidaan hyödyntää optimaalisesti ja automaatio mahdollistaa ruuhkahuippujen aiheuttamien tuotantokatkosten välttämisen.
  3. Mitattavuus ja analytiikka: Antaa näkymän siihen, kuinka hyvin hallittava ympäristö suoriutuu tehtävistään ja millaisin kustannuksin sekä näyttää mahdollisuudet optimointiin.
  4. Automaattinen dokumentointi suoritettujen toimenpiteiden pohjalta kerryttää tietämyskantaa (knowledge base).
  5. Ohjelmistokehityksen tarvitsemat resurssit ja palvelut ovat käytettävissä automaattisesti, jolloin kehittäjät voivat keskittyä koodaamaan ja tekemään jatkuvaa julkaisua.

 

Tätä filosofiaa ja toimintamallia toteutamme sekä konsultointi- ja kehitys- että jatkuvissa palveluissamme. Niistä pääset lukemaan alta klikkaamalla.