IT-ulkoistus | Leave IT to the Nerds

Jatkuvat palvelut
(IT as a Service)

IT-ulkoistuspalveluihin kuuluu meillä aina systemaattinen asioiden kehittäminen, alan viimeisin osaaminen ja ammattimainen toiminta, jotka tuovat kustannustehokkuutta, skaalautuvuutta, tietoturvaa ja pitävät järjestelmät ajan tasalla.

Ulkoistus voi koskea tiettyjä rooleja, tiettyjä palveluja tai täyttä palvelukokonaisuutta (IT as a Service). IT-palveluita voi siis ulkoistaa myös tarpeen mukaisissa osissa; usein ulkoistus alkaakin sisäisistä toiminnoista.

Koko IT palveluna (IT as a Service)

Nopeasti muuttuva ympäristö edellyttää skaalautuvaa, tehokasta ja muuntautumiskykyistä IT:tä.

IT-päällikkömme vastaa ja huolehtii sisäisen IT-palvelutuotantonne operatiivisesta toiminnasta ja kehittämisestä yhdessä IT-tiiminne kanssa. Ulkoistamisen hyötyjä ovat mm. systemaattinen kehittäminen, kustannustehokkuus ja saavutettavat säästöt, ajan tasalla olevat järjestelmät sekä ammattimainen toiminta.

Kokonaisulkoistuksessa organisaationne CIO tai IT:stä vastaava tekee yhteistyötä NerdyNetin palvelupäällikön ja asiantuntijatiimin kanssa. Tuloksena toimiva viimeisimpiä ratkaisuja hyödyntävä rasvatusti rullaava IT.

 

IT:n ylläpito ja muokkaus joustavasti tarpeesi mukaan

Hyvin rakennettua, moderniakin IT-järjestelmää pitää päivittää ja kehittää. Kun oma osaaminen tai aika eivät enää riitä, saat meiltä ammattitaitoisen henkilöstön ylläpitämään ja kehittämään yrityksesi IT-järjestelmiä itsenäisesti tai osana IT-tiimiäsi. Meiltä saat apua, joka skaalautuu aina tarpeen mukaan: kokopäiväisestä osa-aikaiseen, tiettyä vastuualuetta tai vain joitakin tehtäviä hoitamaan.

Huolehdimme IT-infrastruktuurin hallinnasta, jatkuvuuden varmistamisesta, kustannusten optimoinnista sekä elinkaaren hallinnasta. Järjestelmät voivat sijaita pilvessä tai olla paikallisia, tai näiden yhdistelmä. Toimimme hyvien käytänteiden mukaisesti, ITIL-mallia noudattaen.

Esimerkkejä palveluistamme:

  • Järjestelmien kehittäminen
  • Kustannusten budjetointi, seuranta ja hallinta
  • Yhteinen palveluportaali järjestelmien/palvelinten IT-resurssien hallintaan ja DevOps-toimintamallin hyötyjen maksimointiin
  • Järjestelmien jatkuva optimointi (palvelinresurssien optimointi)
  • Palveluiden nopea käyttöönotto
  • Palveluiden elinkaaren hallinta
  • Jatkuvuuden hallinta (varmistuspalvelut, päivitysten hallinta, laitesuojaukset)
  • Verkkolaitteiden ylläpito ja tuki
  • Valvontapalvelut
  • DevOps- ja ITIL-toimintaprosessit

 

Tyytyväinen IT-käyttäjä on tehokas työntekijä

Ulkoistettu IT-käyttäjätuki on kustannustehokas tapa saada palvelua silloin kun sitä tarvitaan. Tuottavuus ja työtyytyväisyys kasvavat, kun IT toimii ja henkilöstö voi keskittyä omiin tehtäviinsä.

Helpdesk toimii useissa kanavissa, esimerkiksi sähköpostilla, puhelimella, chatissä ja itsepalveluportaalissa. Lähituki puolestaan on fyysisesti paikalla. Saat apua aina yhdestä pisteestä – tavoitteenamme onkin hoitaa asia heti ensimmäisen kontaktin aikana. Jatkuva monitorointi mahdollistaa ongelmiin tarttumisen jo ennakolta, jolloin toiminta on sujuvaa ja häiriötöntä.

Helpdesk- ja lähitukipalveluiden lisäksi saat meiltä myös laitteet ja lisenssit kilpailutettuun hintaan.

Esa on yksi Siileistä

Siili Solutions Oyj

Siilin pääkonttorilla Helsingissä työskentelee yli sata Siiliä digitalisaation eturintamassa. NerdyNetin Esa Rosqvist palvelee IT-tuessa Siilin toimistolla tiistaisin. Lähitukea on saumattomasti saatavilla myös muina päivinä. Kynnystä ottaa yhteyttä ja kysyä ei ole.


Lue lisää