Asiakkaamme Avaus Marketing Innovations Oy - NerdyNet

Ulkoistettu IT tuo säästöjä ja mielenrauhaa

Case Avaus Marketing Innovations Oy

Ensin NerdyNet otti haltuun Avauksen IT:n sisäiset toiminnot ja vastasi lähituesta ja toimistoverkosta. Avaus Marketing Innovations Oy:n IT- ja tietoturvapäällikkö Ben Ottoman on hyvin tyytyväinen NerdyNetin proaktiiviseen asenteeseen ja asiakaspalveluun.

– NerdyNet on siinä mielessä harvinainen yritys, että he tekevät enemmän kuin mitä sopimuksessa on sovittu. Harva on valmis kulkemaan sen ”ekstra mailin”, Ben sanoo.

– IT-tuen ulkoistaminen mahdollisti sen, että pystyin siirtämään kaiken hässäkän NerdyNetin Esalle, joka osaa käsitellä niin tekniikkaa kuin ihmisiäkin. Hommat hoituivat ilman sanomista tai valvomista ja Esan proaktiivisuuden ansiosta pystyin itse keskittymään ydinbisnekseen. Ilman NerdyNetiä en olisi pystynyt lähtemään lomamatkalle, sillä juuri silloinhan yleensä jotain tapahtui – joku tarvitsi uutta läppäriä tai verkko oli alhaalla, Ben nauraa.

Sisäisen IT:n toimiminen on tärkeä tekijä työntekijätyytyväisyydessä, ja hyvä maine on kriittistä, jotta saadaan hyviä työntekijöitä.

NerdyNetillä IT-ulkoistukseen kuuluu aina myös asioiden kehittäminen, ei pelkästään operatiivinen pyörittäminen. Sen seurauksena NerdyNet auttoi siirtämään kaikki Avauksen IT-toiminnot, palvelut ja datan pilveen. Tehtävä vaati tarkkuutta, jotta pystyttiin varmistamaan, että kaikki tiedot siirtyivät hallitusti oikeisiin paikkoihin. Lisäksi järjestelmissä oli paljon keskinäisiä riippuvuuksia, jotka oli huomioitava.

– NerdyNet toi Avaukselle myös uutta Microsoft-osaamista. Uuden osaamisen myötä saimme tarvittavia työkaluja ja menetelmiä tekemiseemme, Ben lisää.

– Olemme nyt kokonaan pilvessä, jäljelle ei jäänyt yhtään paikallista palvelinta. Pelkästään palvelimien sähkölaskut olivat huomattavia. NerdyNet auttoi meitä säästämään rahaa, ei vain energialaskussa vaan myös verkon kokonaiskustannuksissa. Siirryimme pay as you go -malliin, maksamme vain siitä kapasiteetista mitä oikeasti tarvitsemme. Myös palvelun tuottaminen oli joustavaa, optimoitua palvelua tarpeen mukaisesti, Ben kiittelee.

Pilveen siirtymisen yhteydessä kiinnitettiin erityistä huomiota tietoturvaan ja käyttäjäkontrolliin sekä rakennettiin järjestelmästä kattava kuva. NerdyNet oli myös mukana toteuttamassa konsernin tietoturvasertifiointiin liittyvää mittavaa projektia.

– Kun joku kysyy minulta vinkkejä hyvistä IT-kumppaneista, suosittelen aina NerdyNetiä. He ovat hyvä esimerkki palveluntarjoajasta, joka auttaa asiakasyritystä optimoimaan tehtävänsä ja toimintonsa, Ben kertoo.

 

Avaus Marketing Innovations Oy on erikoistunut laajoihin markkinoinnin teknologiaratkaisuihin kuten markkinoinnin automaatio- ja datahallintaratkaisuihin. Avaus auttaa asiakkaitaan digitaaliseen muutokseen liittyvissä markkinoinnin muutos- ja kehityshankkeissa kuten uusien teknologioiden käyttöönotossa ja asiakastiedon laajamittaisessa hyödyntämisessä asiakasyritysten markkinointiprosesseissa. Avauksen toimistot ovat Helsingissä, Tukholmassa, Münchenissä ja Gdańskissa.

Haluaisitko kuulla tästä lisää?