Perinteisen johtajan rooli ei sopinut minulle. Kun yritin toimia kuten perinteinen toimitusjohtaja, se ei tuntunut luontaiselta. Joten päätin olla oma itseni. Tyypillinen kasvuyrityksen toimitusjohtaja, asiantuntijasta johtajaksi kasvanut.

Persoonallisuustyyppianalyysin mukaan olen vakaa ja yhteisöllinen vihreä. Eli toimitusjohtajana aika kaukana määrätietoisesta ja tuloshakuisesta punaisesta, jollaisina johtajat halutaan usein nähdä. Älä ymmärrä väärin, haluan tehdä parasta mahdollista kasvua, mutta omalla tavallani. Erilaisuus työyhteisössä on rikkaus, joten palkkasin tiimiin toisiaan täydentäviä persoonia.

Hyvä henki rakentaa kasvua

Olemme toista vuotta peräkkäin Kauppalehden Kasvajia. Saimme myös Kauppalehden Menestyjä 2019 -tunnustuksen. Olen äärimmäisen ylpeä näistä ulkopuolisen arvioijan antamista sertifikaateista. Nämä ovat tunnustusta siitä, että olemme tehneet oikeita asioita ja hyvällä fiiliksellä. Kiitos kuuluu asiakkaillemme, osaavalle henkilökunnallemme ja globaaleille päämiehillemme.

Laadukas työ näkyy sekä asiakastyytyväisyytenä että henkilöstötyytyväisyytenä. Olemme kuin perhe, joka pitää huolta sekä toisistaan että asiakkaistaan. Teemme töitä tiiviissä yhteistyössä asiakkaan parhaaksi. Kun jaamme hyvää, se kumuloituu.

Tyytyväiset työtekijät tuottavat parempaa asiakaskokemusta

Asiakkaan tyytyväisyys ja menestys on työmme pihvi, tavoite ja päämäärä. Paras päätös päivälle on se, että kaikki toimi.

Menestyneimmät yritykset ymmärtävät työntekijöiden hyvinvoinnin olevan hyvän tuloksen olennainen tekijä. Siihen me panostamme jatkossakin.

Oppiminen on ikuista

Haastan itseäni jatkuvasti uuden oppimiseen, ja odotan myös henkilökunnalta itsensä haastamista. Meillä rohkaistaan ihmisiä tuomaan ideoitaan esille, epäonnistumista ei pidä pelätä. Siitä oppii.

Suunnan etsiminen on tuonut mukanaan ylä- ja alamäkiä, olemme nousseet epäonnistumisten kuopasta ja suunnanneet sinnikkäästi kohti uutta suuntaa. Rohkeus, epämukavuusalueelle tietoisesti pyrkiminen sekä optimistisuus ovat vieneet meitä eteenpäin ja kasvattaneet meitä.

Digitalisaatio vaatii muutosta omaan ajatteluun, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uutta. Jatkuva oppiminen on matka, ei päämäärä.

Jaa