Meillä on ollut ilo olla mukana Siili Solutions Oyj:n kasvutarinassa ja kehittyä samalla myös itse. Tiiviin yhteistyön aikana olemme olleet mukana tekemässä merkittäviä parannuksia Siilin IT-infrastruktuuriin. Luonteva jatko oli ottaa käyttöön tekoälypohjainen seuraavan sukupolven pilvi-infrastruktuurin tietoturvajärjestelmä Sophos Cloud Optix, joka tarjoaa työkalut jatkuvaan seurantaan, vaatimustenmukaisuuden hallintaan, analysointiin ja parantamiseen julkisten pilvialustojen kautta.

 

Sophosin vahvuus on tuoteperheessä, jossa on useita palveluita erilaisiin tarkoituksiin – yhdessä käyttöympäristössä. Se on yksi syistä, miksi valitsimme Sophoksen kumppaniksemme.

Toimintaperiaatteisiimme kuuluu aina asiakkaan tarpeisiin sopivimpien ratkaisujen kartoitus ja sen pohjalta valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa heidän IT-strategiaansa parhaiten sopivan. Siilin tietoturvaratkaisut eivät enää olleet riittäviä, vaan kokonaisuus haluttiin päivittää kestäväksi ja tarkoituksenmukaiseksi tulevaisuuden tarpeetkin huomioiden. Koska Siilin portfolioon kuuluu monipuolisesti strategian, teknologian, tekoälyn, ohjelmistoautomaation, informaationhallinnan, designin ja osaajavuokrauksen palveluita, tiesimme, että Sophos olisi toimiva konsepti Siilille.

Sophoksen valintaperusteita olivat:

 • Paras toimintojen kattavuus
 • Yksinkertainen käyttöönotto
 • Sovellukset toimivat hyvin sekä itsenäisesti että yhdessä
 • Helppo ja selkeä hallinta
 • Erinomainen asiakaspalvelu
 • Jatkuva kehittäminen
 • Hinta-laatusuhde kohdallaan
 • Aikaa säästävä lisenssien hallinta

Seppo on hyvin tyytyväinen tuloksiin. ”Siilillä on nyt tällä alueella ihanteellinen yhdistelmä erinomaisia tuotteita yhdistettynä ensiluokkaiseen palveluun”, Seppo toteaa.

Seppo Takanen
”Olimme ensimmäinen yritys Suomessa, joka otti käyttöön Sophos Cloud Optixin. Se on tärkeä työkalu mahdollisten vaatimustenmukaisuusongelmien tunnistamiseen ja korjaamiseen. Sen avulla voimme todistaa, että noudatamme parhaita tietoturvakäytäntöjä. Se on todella jotain erityistä”, kertoo Siilin CIO Seppo Takanen.

 

Optimaalinen kokonaisuus kansainvälisen yrityksen tarpeisiin

Siilillä Sophos-käyttäjiä on seitsemänsataa, joiden tarpeisiin valitsimme tarkoituksenmukaiset palvelut ja sovellukset:

 • Pilviympäristöjen ja datan tietoturvavaatimusten valvonta (tunnistaminen, reagointi ja ehkäisy)
 • Turvallisen työskentelyn suojaaminen toimistoverkossa (näkyvyys ja suorituskyky)
 • Päätelaitteiden ransomware-suojaus, tekoälyyn pohjautuva haittaohjelmien havaitseminen sekä datan suojaaminen
 • Edistyneeseen koneoppimiseen pohjautuva palvelinten suojaus tunnetuilta ja tuntemattomilta haittaohjelmilta
 • Käyttäjien kouluttaminen mahdollisten kalasteluhyökkäyksien tunnistamiseksi, myös simulaatioharjoituksia käyttäen

Valitut ratkaisut tukevat Siilin nopeaa kasvua ja ketterää tapaa toimia. Ne toimivat erinomaisesti myös hybridiympäristössä. Koska Sophos-komponentit keskustelevat keskenään, on käyttöönotto äärimmäisen helppoa.

Yhdessä Sophosin kanssa tuomme asiakkaillemme keskitetyn palvelun, joka tarjoaa erinomaisen toimivuuden, kattavan näkyvyyden ja huomattavan ajan säästön. Lisäksi Sophos julkaisee säännöllisesti uusia sovelluksia ja kehittää jatkuvasti toimintaansa.

Seppo kiteyttää asian sanomalla: ”Luotamme aina NerdyNetin palveluihin, kun tarvitsemme IT-tukea. He auttavat ongelmatilanteissa ja varmistavat toimintaamme myös tulevaisuudessa. Sophos Cloud Optixin käyttöönotto oli vastaus yksinkertaiseen kysymykseen: Olemmeko turvassa ja onko tietoturvamme halutulla tasolla, onko meillä kyky havaita ja korjata vastaantulevat ongelmat. Nyt meillä on isoveli, joka pitää meistä huolta.”

 

BLOGI: Nopeus ei saa olla tietoturvariski

Identiteettivarkaudet ovat jo pitkään olleet nouseva trendi tietoturvakentässä niiden suhteellisen tehokkuuden vuoksi. NerdyNetin IT-Konsultti Aaron Niiranen kertoo blogissaan, miten nopeasti käyttöönotettavat pilvipalvelut vaikuttavat tietoturvaan. Lue Aaronin blogi.

 

 

Kysy lisää tietoturvaratkaisuista!

Lähetä viesti alla olevalla kaavakkeella.
Tai soita Jarno Laihille numeroon +358 50 336 5949.


[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false”]

 

Jaa