Mennyt vuosi 2020, huhhuh… ”Mielenkiintoinen” on vähättelevä kuvaus menneestä vuodesta.

Vuoden alussa saimme uuden toimistomme valmiiksi toivottamaan työntekijämme tervetulleiksi uudistetun NerdyNet-brändiin mukaiseen työympäristöön ja luomaan uskoa tulevaisuuteen ja kasvuun. Olimme innoissamme ja erittäin tyytyväisiä versio 3.0 toimistoomme 😊.

Ehdimme nauttia uudesta tekemisestä hienoissa puitteissa noin kuukauden verran, ennen kuin koronapandemian ensimmäinen isku osui yhteiskuntaamme. Epätietoisuus, pelko ja hämmennys olivat päällimmäisenä mielessä. Olen tyytyväinen ketteryyteemme muutostilanteiden osalta, kävimme yhdessä läpi mitä tämä koronan pirulainen tarkoittaa nyt, loppuvuonna ja tulevaisuuden osalta. Teimme tarvittavat muutokset ja päätimme: me emme käperry kuoreen ja alistu! Taistelemme, muutumme, kehitymme ja löydämme tiemme omaan uuteen normaaliin.

Tuli turpaan, tuli onnistumisia, tuli uusia ideoita ja suunnan muutoksia. Sanotaan, että pakko on paras motivaattori. Se toimii silloin, kun on pakko päästä liikkeelle, se ei toimi, jos pysähtyy ja alistuu tilanteeseen. Me emme hyväksy häviötä! Teimme työtä uudistuaksemme, löytääksemme keinot selvitä ja piruvie, sen me teimme!

Loimme uusia palveluita, kehitimme uusia toimintatapoja, löysimme asiakkaille lisäarvoa tuottavia ratkaisuja, autoimme myös asiakkaita selviämään haasteellisesta työn tekemisen muutoksesta. Päätimme tilanteesta huolimatta (tai jopa sen vuoksi) toteuttaa suunnittelemamme investoinnit markkinointiin ja uusasiakashankintaan – ja siitä olen tulosten valossa erittäin iloinen: Rakensimme pahimman pandemian aikana isoimman myyntiennusteen IKINÄ! Paransimme yhtiön näkymää vuosiksi eteenpäin. Palkkaamme uutta henkilöstöä, kasvamme ja tulemme auttamaan parhaamme mukaan asiakkaitamme tekemään saman.

Pidä tunkkisi pandemia!

Odotan innokkaana ensi vuotta. Uskon, että myös moni muu odottaa asioiden paranevan, pääsemme näkemään ja tapaamaan rakkaitamme taas kuten ennenkin, varsinkin vanhempaa sukupolvea. Uskon, että ihmisten fyysisen tapaamisen arvostus on huipussaan, kun se jälleen sallitaan. Mietitäänpä – ajatuksena aika kiva, kun voi nähdä ja ehkäpä jopa kätellä toista ihmistä häntä tavatessaan. Asioita arvostaa ihan eri tavalla, kun ne on ensin menettänyt.

Vuosi 2021 tulee olemaan kaikin puolin odotuksen arvoinen vuosi. Näkymämme ensi vuodelle on hyvä, kiitos vuonna 2020 tehdyn huikean työn.

Haluan kiittää sydämeni pohjasta asiakkaitamme, työntekijöitämme ja kaikkia yhteistyökumppaneitamme vuodesta 2020. Yhdessä olemme enemmän ja ilman teitä emme olisi tässä.

 

Oikein hyvää nousun vuotta 2021!

Jarno Laihi

NerdyNet Oy:n toimitusjohtaja, perustaja ja omistaja

 

Jaa