Näin kesän edettyä kohti puoliväliä ajattelin, että olisi hyvä tilaisuus koota yhteen ajatuksia NerdyNetin viime aikojen vaiheista ja yrityksen tilanteesta lyhyellä toimitusjohtajan tervehdyksellä.

NerdyNet on kasvanut viime vuosien aikana ennennäkemättömällä vauhdilla, joka on suoraan sanottuna ylittänyt kaikki odotuksemme. Olemme saavuttaneet kuluvan vuoden aikana 20 prosenttiyksikön kasvun, ja kahden vuoden aikana kasvua on kertynyt järisyttävät 71 prosenttia.

Tällaiset lukemat ovat monen tärkeän tekijän summa. Millaisia syitä kasvumme taustalta oikein löytyy?

1. Yrityksen ydintehtävään keskittyminen

Ensimmäisenä kasvumme perustan kulmakivenä on ehdottomasti ollut huomion keskittäminen NerdyNetin varsinaiseen tehtävään ja perusasioihin. Olemme kyenneet myymään teille asiakkaille sitä, mitä parhaiten osaamme – IT:n asiantuntevaa ja kattavaa hallintaa. Ylimääräisenä valttina olemme pystyneet tarjoamaan laajemmin myös DevOps-ratkaisuja, jotka erottavat meidät useista kilpailijoistamme. Sekin on ehdottomasti ollut yksi menestyksen avaintekijöistä.

2. Yhteistyökumppanit, asiakkaat, toimittajat ja muu verkostomme

Toinen luonnollinen kasvun mahdollistaja on ollut joukko hyviä kumppaneita, asiakkaita, toimittajia ja muita verkostomme jäseniä, joiden kanssa on ollut hienoa tehdä töitä. Kanssamme yhteistyötä tehneillä yrityksillä, organisaatioilla ja ihmisillä on kaikilla ollut roolinsa polullamme, ja arvostamme sitä tietysti suuresti. Kiitos kuuluu siis kaikille teille.

3. Panostaminen olemassa oleviin asiakkaisiin 

Kolmantena korostan, että kasvumme ei niinkään johdu asiakasmäärän lisääntymisestä vaan siitä, että pyrimme tekemään kaiken tarvittavan jo olemassa olevien asiakkaidemme eteen. Uusien asiakkuuksiemme määrä on varsin maltillinen suhteessa omaan kasvuumme, eli meille on tärkeämpää, että pidämme nykyiset asiakkaamme tyytyväisinä ja palvelemme teitä parhaan kykymme mukaan.

4. Kestävä kehitys toimintamme oletusarvona

Olennainen huomioitava asia on kasvumme toteutuminen kestävyyden raameissa. Tämä ei ole alallamme todellakaan itsestäänselvyys. Siinä missä kilpailijamme siirtyivät kestävän kehityksen mukaiseen toimintamalliin ennemminkin pakon edessä koronan myötä, meille se on ollut oletusarvo jo aiemmin. Kestävä kehitys auttaa merkittävästi myös asiakkaitamme saatavuuden ja alempien kustannusten osalta.

5. Loistava ja ammattitaitoinen henkilöstömme

Viides ja ehdottomasti tärkein kasvumme kulmakivistä on tietysti oma henkilöstömme. Hyvinvoivat työntekijät tekevät voivat keskittää osaamisensa ja voimavaransa asiakkaiden tukemiseen päivästä toiseen. On oikeastaan ihmeellistä, että meillä on tällä hetkellä tasan saman verran ihmisiä kuin kaksi vuotta sitten, ja silti olemme tässä – vakaan ja jatkuvan kasvun tiellä.

Mitä jatkossa?

Jatkamme tietysti samalla draivilla yhdessä asiakkaidemme kanssa myös tästä eteenpäin. SOC- ja CloudOps-palvelumme tuovat merkittävän lisäyksen jo ennestäänkin vahvaan palvelusalkkuumme ja vahvistavat asemaamme tietoturva- ja pilvipalvelutoimittajana. Näiden palveluiden kuvauksiin voitte tutustua tarkemmin kyseisiltä palvelusivuilta.

Kaikkien yllä olevien tekijöiden täyttyessä voimme jatkaa kulkemista kohti oikeaa suuntaa ja tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukasta ja tavoitteiden mukaista palvelua. Näin voimme molemmat keskittyä omaan ydintekemiseemme ja ylittää itsemme myös tulevaisuudessa.

Jaa